| marrr a întrebat:

Buna ziua:-s. Am niste chestii pe maini care seamana cu negii, adica asta cred ca sunt. Sunt iesiti in afara si sunt de culoarea pieliithinking Nu stiu cum sa ii descriu, dar cum ii pot scoate? Nu-mi plac si sunt enervanti, se agata in pijamalerolling eyes.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KoWalSky a răspuns:

II poti scoate cu ulei de ricin de la farmacie, intr-o saptamana trece daca te dai in fiecare searawinking

6 răspunsuri:
| Asdfghshds a răspuns:

Du-te la medicul de familie, sa-ti dea trimitere la dermatologie daca e cazul, daca nu i-ti va da ceva solutie pentru inlaturarea problemei.

| deleuandrei a răspuns:

Eu tot am avut nigeii poti scapa de ei plecind la cineva si sa ii zici sa tii numere, peste un timp o sa dispara de la tine si o sa apara la el laughing

| andre999 a răspuns:

Daca esti sigura ca sunt negi, ori ce-ai face sa nu incerci sa ii scoti.
Scapi repede de ei cu criopharma care ingheata imediat negii este singurul remediu bun pe care poti sa-l apici fara sa te duci la dermatolog.
Daca nu incerca si tu cu nuci verzi.
Succes

Janina
| Janina a răspuns:

Mergi la dermatolog si scapi cat ai clipi de ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o planta care se numeste rostopasca nu stiu exact unde poti gasi in locurile umede ma refer pe langa un rau ceva si eu am avut pe picior si asa l-am facut sa dispara
rupi planta si chestia galben-portocalie care curge din ea o pui pe neg
+ spala-te foarte des pe maini... nu spun ca nu esti curata sau altceva dar negi se fac si din cauza prafului etc.

Răspuns utilizator avertizat