| andreea2402 a întrebat:

saptamana trecuta am ajuns la spital in urma unor convulsii. In ambulanta mi-a pus perfuzie la mana dreapta si mai apoi, cand am ajuns la spital mi-a luat analizele din aceeasi mana. Analizele mele au iesit relativ bune.
Presupunerea mea e ca perfuzia mi-a influentat rezultatul analizelor. Daca sunteti in cunostinta de cauza, v-as ruga sa va exprimati o opinie cu privire la situatia expusa mai sus, va multumesc anticipat. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ruxandra15 a răspuns:

Si eu am patit tot asa. Nu influenteaza cu nimic. Facandumi analizele din mana in care am avut perfuzie am cerut sa imi faca si din cealalta si au iesit exact la fel.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ma indoiesc ca era vreo problema, dar spre linistea ta poti reface analizele la un cabinet privat

| Mihai04Radu a răspuns:

Esti tanara din cate vad! Convulsile apar an cazuri foarte rare si la pacienti an varsta.Ati recomand sa-ti faci analizele la o clinica buna! Cele de la stat poti sa fi cu inima ca-ti zice ca ai picioru luxat nu chiar peste tot dar majoritatea.Deci an concluzie fa analize sanatatea este cea mai de pret bogatie.