| Cleona a întrebat:

Buna ziua!
Scuzati va rog categoria,n-am stiut ce ar trebui sa pun.
Problema mea este ca n-am gasit raspunsul la o intrebare si am cautat pe net, insa nici un rezultat.

Intrebarea sunt in felul urmator: Un minor poate merge la spital pentru a-si face teste sau analize?
Sau este necesar ca acesta sa aiba cu el un parinte?

Va rog sa nu-mi raspundeti cu remarci jignitoate, chiar nu stiu.

Multumesc!winking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Legea română funcționează în interesul superior al copilului ca și legea internațională (a se avea în vedere drepturile copilului) și pe cale de consecință minorul nu poate merge singur la analize medicale, ci însoțit de unul din părinți, tutore, curator, etc.
Pa, pa.

| Cleona explică (pentru Legiuitoarea):

Multumesc!
O seara placuta!winking

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Cleona):

Bună din nou.
Cu multă plăcere și altădată!
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| Cleona explică:

Poate ar fi trebuit sa mentionez mai exact la ce m-am referit prin "analize".
Era vorba despre testul de alergii IgG mediate. Din cate stiu este un test destul de simplu.

| musiiic a răspuns:

Cred că depinde de tipul alanlizelor.

| GBoB a răspuns:

Eu am fost singur si nu s-a intamplat nimic.

| RalucaMariaaaa a răspuns:

Cred ca poti merge si singura, nu cred ca se va intampla cevawinking happy Sper ca te-am ajutat

| Ruxi007 a răspuns:

Mama mea este medic de familie si mi-a spus ca nu poti merge singura pentru ca trebuie sa semnezi un formular. Sper ca te-am ajutat!

| paulapaula13 a răspuns:

Paii..Nu poate merge singur este necesar ca un parinte sa mearga cu el. Te asigur! O zi buna :3