In urma cu 1000 de ani eram asistent medical.
Parerea mea punctul meu de edere ar fi ca omaenii care au probleme ce se pot transmite genetic ar fi bine sa se abtina de la facut copii.
In rest : se poate trai o viata normala, nu incerca droguri si alcool,
ATENTIE MARE ATENTIE La prospectul medicamentelor date de psihiatri!
citeste prospectul inainte sa bagi in gura!
Mergi al mai multi medici si stai de vorba su cu un enurolog pentru ca poate sa fie cu totul si cu totul alt ceva, de exemplu poti merge la un neuro chirurg de la un spital de urgenta din Bucuresti
pentru ca neuro chirugilor le trec mii de capete sparte prin mana si creier adunat de pe asfalt si ei il baga inapoi in carcasa ii leaga firele circuitele si salveaza sute de vieti, asa un psihiatru psiholog dintr-un oras de mlastina
poate sa cunoasca direct proportional cu cazuistica vazuta.
datorita miilor de cazuri vazute de catre neuro-chirurgi ei inteleg repede si mai bine cazurile.
Cum ar fi sa vii cu televizorul la preparat la un preot, preotul poate sa ii dea cu apa sfintita si televizorul poate sa inceapa sa mearga daca avea duhuri rele in el, dar daca mergi cu televizorul la reparat la un electronist care repara de vreo 30 de ani zi de zi cate televizoare / zi, atunci sansele de a se repara sunt mult mai mari de cat la vrajitori preoti psihologi si alti prestidigitatori.
Eu in primul rand nu am avut asa ceva si am fost doar curioasa este despre o prietena...
anoooonimm77 întreabă: