| AZ64 a întrebat:

Buna ziua/seara.

Cateodata, nu des, simt o intepatura ori in partea dreapta ori in cea stanga in partea superioara a abdomenului. Dar acea intepatura dureaza doar pentru o secunda, cateodata, foarte rar mai multe secunde, dar foarte putine. Atunci cand simt aceea intepatura, chiar daca intitial faceam ceva, ma opresc din miscat fara sa vreau, dar dupa ce intepatura nu mai e, adica dupa o secunda, ma pot misca normal.
Stie cineva ce ar putea fi?
Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Nu stiu ce poate fi, patesc si eu destul de des, tot asa, in ambele parti, deci se exclude inima. Nu pare a fi grav, nu trebuie sa iti faci griji. Daca are cineva o explicatie mai buna, chiar as fi curios sa o aud.

2 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Nu este.
Stai calm am avut aceeasi problema.
Durerea vine cel putin la mine datorita stilului de viata.
Redu sarea, dulcurile, bautura si dormi.
Eu aveam ficatu 30 % grasime si procesa greu.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca dureaza atat de scurt, pot fi chiar si gazele din stomac.
Daca incerci sa racai un pic, gazele se elimina partial si nu mai produc problema.