| BumbarGabi a întrebat:

Buna ziua/seara!
Ma poate ajuta si pe mine cine-va e serios bun...
Am 14 ani si de 3 ani ma confrunct cu o problema, intr-o seara m-am trezit si am aprins televizorul si am incercat sa adorm si am amortit dintr-o data m-am panicat am crezut ca mor, dar n-am murit si din nou asta s-a intamplat timp de 12 zile si atunci m-am hotarat sa le spun parintilor sa ma duca pana la doctor am facut analizele si a iesit totul corect dupa 2 ani, mergeam pe strada si am simtit ca amortesc si nu prea gandeam ma simteam deparca eram gol inauntrul corpului meu si tremuram.
M-am panicat si am mers acasa am aprins televizorul si telefolul m-am uitat la un video si m-am calmat dar ma poate ajuta cineva de ce mi se intampla asta?
Acum 4 saptamani am fost la un control pentru chestia asta si analizele au iesit 100% dar eu inca simt aceest lucru ex(Ametesc,tremur, ma simt gol inauntru in maini si in burta, si gandesc greu ma simt altfel cand si se intampla asta ma simt de parca traiesc altfel zici ca i-au prea putin oxigen).
Ma ajutati plzzz dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Cel mai probabil te confrunti cu atacuri de panica. De-aia nu iese nimic la analize, deoarece nu exista analize de sange pentru asa ceva. In schimb daca doctorul la care ai fost te-ar fi ascultat cu atentie ar fi trebuit sa isi dea seama din prima despre ce e vorba si sa iti recomande un consult la un psiholog, deoarece doar el te poate ajuta in cazul asta.
(1) palpitatii, batai puternice ale inimii sau accelerarea ritmului cardiac;
(2) transpiratii;
(3) tremor sau trepidatie;
(4) senzatii de scurtare a respiratiei sau de strangulare;
(5) senzatie de sufocare;
(6) durere sau disconfort precordial;
(7) greata sau detresa abdominala;
(8) senzatie de ameteala, dezechilibru, vertij sau lesin;
Suna cunoscut?

Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Un CT/RMN ai facut? Daca ai facut, la psiholog te-ai gandit sa te duci? S-ar putea ca totul sa fie doar in capul tau (nu la propriu).

| Vinsieu a răspuns:

Ce fel de analize ai facut? Cu glicemia cum stai?
Totusi, un sfat ar fi sa chemi ambulanta exact atunci cand te simti asa si sa ti se faca analizele de sange atunci, cand esti in starea aia. Fara sa te sperii.

| Vinsieu a răspuns (pentru BumbarGabi):

Daca iei calciu, obligatoriu sa iei si vitamina D2 (D3). Altfel, calciul nu se fixeaza in organism si vei tot avea probleme.