| SilviaAdrianaStan1987 a întrebat:

Buna ziua soțul meu a avut o operație la cap (hematom subdural cronic)acum patru zile.
Și spune că îl mai doare capul, poate sa fie ca încă e recentă operația?
Doctorul spune că e totul în regula?
Ma puteți lămuri careva?
Va mulțumesc și multa sănătate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dupa operatie mai apar dureri, dar ele inceteaza dupa vindecarea ranii (cca. o luna), cand va trebui sa mearga inapoi la control.
.

| darrio2007 a răspuns:

Te-a lamurit deja medicul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Buna ziua! Este normal sa il doara capul după operatie, are nevoie de luni de zile poate chiar ani pana se vindeca complet si tot il va mai durea capul cand este obosit sau cand se schimba vremea, trebuie sa ia zilnic tratamentul asa cum i-a fost indicat de medic si sa mearga periodic la control, ce varsta aveti dv si sotul? Sanatate multa!

| SilviaAdrianaStan1987 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Soțul meu are 44 ani și eu 36 de ani

| MarianWLF a răspuns:

Daca doctorul spune ca nu e nimic gresit ce altceva am mai putea spune noi, in caz de agravarea durerilor apelati la el.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Am putea noi sa contrazicem un medic care a facut o operatie pe creier?

| ioana748 a răspuns:

Da, durerile fantoma raman, se mai estompează in timp, dar mai apar uneori.
Cam cum te doare un picior care e taiat sau o masea care desi scoasa uneori mai doare.
Aveti incredere in doctor.
Sanatate

| Standt a răspuns:

Durerile de cap difera in functie de cauze.
Durerea este la fel ca inainte, sau alta? Ca s-ar putea sa-l doara doar taietura (locul operat). Daca il doare ca inainte sa insiste sa-i spuna medicului.

| Standt a răspuns:

@Cristidin Bucuresti!
Tu judeci putin? Daca il mai doare capul ani de zile dupa operatie, si trebuie sa ia zilnic tratament, de ce s-a mai operat?

| GabrielaaGbai244 a răspuns:

În cazul unei operații la cap, durerea de cap după câteva zile poate fi normală, deoarece este posibil ca procesul de vindecare să provoace disconfort. Totuși, este important să comunicați cu medicul care l-a operat pe soțul tău pentru a obține informații specifice despre recuperare și pentru a vă asigura că totul este în regulă. Medicul va putea oferi cea mai bună evaluare a situației și sfaturi adecvate. Sper că soțul tău se va simți mai bine în curând și îi doresc multă sănătate și să treci cu bine!

| SilviaAdrianaStan1987 explică (pentru GabrielaaGbai244):

Va mulțumesc mult și doamne ajuta