| saturn a întrebat:

sotul meu a fost diagnosticat cu asteno-zoospermie Incercam sa facem copil de 4 ani si nimic. Cine s-a ciocnit cu astfel de problema si cum a solutionat-o? MULTUMESC ANTICIPAT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TreiSurori a răspuns:

Sotul prietenei mele a avut astenozoospermie. Lor dr le-a recomandat tratament homeopat 3 luni de zile si in paralel le-a spus sa ia, adica sotul, TRIBULUS TERESTRIS, sunt niste pastile care se gasesc cam in orice plafar si costa in jur de 20 ron.
Dupa cele 3 luni de tratament homeopat, de l mobilitate 10% cescuse la 40%, formele atipice scazusera mult, iar rezultatul final al spermogramei a fost NORMOSPERMIE.
Sfatul meu este sa incercati si voi un tratament homeopat.

1 răspuns:
| saturn explică:

Merci mult de raspuns. Raspuns asemanator am gasit in net, dar mi-i interesant totusi sarcina survine imediat? Am facut ecografia glandei tiroide, mi s-a depistat chisturi biliene, am dat si analiza singelui la hormoni:
Total T3-1, 8(norma e 1, 2- 2, 8nmol/l),
Total T4- 109, 0(norma e 60-160nmol/l),
Tirotropina TSH-2, 5 (norma e 0, 17-4, 05mlu/l),
Ac anti TPO -48 NORMA negativ (Nr. 0-50). Mi-a recomandat iodomarin si L-tiroxin 25mg.-termen de 4 luni.Medicul endocrinolog mi-a zis sa nu ma larmez ca am doar deficienta de iod si ca nu e o problema de a nu prinde sarcina. Merci inca o data!