| SimSimina1995Sisi222SweetSweet a întrebat:

sotul meu ea medicamente de 3 luni de zile pentru hemoroizi,detralex si hemoroeasy,+creme ca si presto gel,devaricid,si proctolog,crema rectala, si când se urca in tractor sau masina si il scutura, il incomodeaza sezutul.se poate sa fie altceva, si nu problema hemoroizilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pozitia sezand nu face bine in aceasta afectiune. Daca trebuie sa o faca, atunci sa se aplece inainte, sa lase greutatea corpului sa apese pe zonele anterioare ale pelvisului, sau sa-si incoarde muschii fesieri, ca sa suporte ei greutatea corpului. E cam complicat.

| express11 a răspuns:

Este de la hemoroizi.se recomanda bai caldute la sezut, si sa incerce hemorzom unguent.acum depinde in ce stadiu sunt hemoroizii. poate se recomanda operatie.consultati un proctolog.

| Felys a răspuns:

Daca nu i-a trecut inca dupa atata timp cu tratamentul facut cred ca e cazul de operatie, eu m-am operat si imi e foarte bine, sigur, depinde de la pacient la pacient