| AndriciTpu a întrebat:

sper ca e buna categoria. De curand mi-am luat un catel ( mama si tatal lui sunt un fel de pitbull pichinez, habar n-am ce rasa) are o luna si jumatate circa 1kg. i-am dat lapte de vaca cu paine inmuiata si cu sare sa nu fac viermi. dar are burta foarte mare si lata, l-am plimbat vreo 30 min pe afara dar tot nu si-a facut nevoile. Vreau un raspuns cat mai rapid pana maine cel duc la veterinar
Apropo: mi-a plans toata seara si acum plange. sper sa fie DOAR pentru ca l-am luat de langa mama si fratii lui si sa nu fie mai grav.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnKa76 a răspuns:

Se poate sa fie trist incat nu sti ce e cu el.Joaca-te cu el de exemplu cu mingeabig grin. Vorbeste cu el si mangaie-l afectuos.Si sa nu-i mai dai lapte ca poate face viermisori(mi-a zis cineva, atunci cand avem cainele in casa). Daca te duci la veterinar i-ai o mingiuca de ros si niste mancare speciala(bobitele acelea). Bafta! funda?

1 răspuns:
| carmaw a răspuns:

Www.animal.ro
animalutze.ro
forumuri