| Annon6969 a întrebat:

Bună ziua!
Sper că ma poate ajuta cineva! Astazi in jurul orei 3-4 m-am trezit din somn cu o durere insuportabilă in partea stangă a pieptului( inimă), m-am panicat deoarece nu stiam ce să fac... am incercat să mă pun intr-o parte dar durerea persista incat nu puteam să fac nimic, simteam cun sunt strivit. M-am calumat si am observat ca dacă stateam pe sparte nu mai simteam nimic, iar dureare aparea doar dacă incercam să ma intorc oarecum, asa ca am stat asa timp de 2-3 minut apoi am incercat să ma misc si nu mai simțeam nimic, fara a nai sta foarte mult m-am pus la somn cu gandul că a trecut... acum după aproximativ 10 ore durerea a aparut din nou dar nu este la fel de puternica, se simte foarte putin dar nu dispare nici după 3 ore de cand a aprut, nu stiu ce să fac!? Durerea nu este asa de mare, deci nu imi provoacă un discomfort dar o simt. Menționez că nu am dureri in alte zone! Am 16-17 ani asa ca nu cred să fie vorba de un atac de inimă, dar in urmă cu 1 luna tot simțeam o intepatură odata pe zi la inimă doar de cateva secunde. Nu stiu ce să fac, incidentul din somn chiar m-a speriat. Sper sa nu fie ceva grav! Ce ar trebui să fac!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Dragobeta a răspuns:

Treci pe la medicul de familie car de repede si povesteste-i starile tale. Te va indruma unde trebuie.

| Ormus2 a răspuns:

Părerea mea este să consulți un medic în care ai încredere cât mai repede posibil.

| Ormus2 a răspuns:

Și încă un răspuns, trebuie să ai foarte mare grijă când î-ți alegi acel medic pentru că în general la noi aproape toți medicii sunt corupți și e posibil să-ți zică „stai liniștit că nu este ceva grav" respect pentru excepție, dar din experieța mea cu asemenea lucruri nu este de glumit. Ai grijă și multă sănătate îți doresc!

| Eusuntingineru a răspuns:

Electrocardiograma,mergi la control happy