| bia_8284 a întrebat:

Sper sa nu isc certuri sau contradictii cu aceasta intrebare. Vreau doar niste raspunsuri simple ca sa imi pot face o idee. A folosit cineva ceaiuri de slabit sau stiti vreo dieta care chiar da rezultate? Am incercat zeci de cure si degeaba si de sport nu se pune problema, fac de 7 ani asa cevahappy...Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| allleeeee a răspuns:

Incearca ceaiul negru (stiu ca are un gust cam amar dar merita pentru ca este foarte sanatos)

| staysmart a răspuns:

Apropos de Alli, vezi aici exact ce efect si ce riscuri are inainte sa o incerci:
http://pastileslabit.com/adevarul-despre-alli/
Ceaiurile de slabit sunt ok, vezi ca e un ceai de la Fares care nu prezinta riscuri mari. Dieta nu recomand, ci un regim de viata sanatos.

| Matusha a răspuns:

In general ceaiurile de slabit sunt diuretice sau laxative, adica te ajuta sa elimini mai repede ce ai ingurgitat in ziua respectiva. pentru o metoda eficienta de slabit trebuie sa mergi la un nutritionist si/sau un endocrinolog care sa te ajute sa iti modifici metabolismul bazal, in functie de modul tau de viata, varsta si eventual primesti si un tratament adecvat. curele de slabire "dupa ureche" nu fac decat sa te ajute sa te ingrasi apoi mai mult sau sa te imbolnavesti stomac. bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca ceai antiadipos de la slabit, sau incearca pastilele alli trebuie sati zic ca am o saptamana de cand folosesc alli si chiar se vede ca am slabit ceva, nu sunt daunatoare crede-ma, si sati zic cum procedeaza alli dupa o masa cu grasimi ia pastila aceasat pastila va extrage trei sferturi din grasime si va fi eliminata prin "scaune" iar daca un timp corpul tau nu mai primeste grasimi o sa arda din grasimile tale alea care le ai depuse. ei bine succes

| bia_8284 explică:

Multumesc de sugestii...Nu m-am ingrasat in cauza curelor dar nici nu am slabit.As avea nevoie de maxim 5 kg sa dau jos. Iar de medic, sincer nu am timp absolut deloc... dar o sa incerc sa ajung