| Laurentin a întrebat:

Buna ziua!
Stie cineva in Iasi unde se face tratament stomatologic mai ieftin?
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Mai ieftin nu inseamna neaparat mai bun se aplica foarte bine si in stomatologie.
Depinde insa la ce servicii si lucrari dentare ne referim, mama mea acum cativa ani a mers la un cabinet "ieftin" care au facut treaba raportata la pret, a pierdut dintii desi eu stiu poate se putea face ceva.
Acum a mers la cabinet scump si si-a pus implanturi toata dantura, a costat o masina buna, dar s-a meritat.

Deci si aici se poate aplica conceptul ieftin si bun nu exista!

E vorba de sanatatea ta in primul rand, sanatatea nu se poate evalua in bani, pentru toate celelalte exista... MasterCard dupa cum spunea o reclama in trecut.

| gabicoo a răspuns:

La crâșmă! Te duci, faci scandal și te tratează băieții - gratuit.

| Sophieka a răspuns:

La spitalul judetean ai beneficia de tratamente mai ieftine.

| Dragobeta a răspuns:

Doar la clinica unde fac practica studentii de la stomatologie. Ai facultate de stomatologie in localitatea ta? Insa fiind practica de studenti, nu este intotdeauna cea mai buna finalizare.