Nu stiu carui doctor te adresezi, dar sunt cateva chestii: ambele teste sunt facute prea devreme, trebuie facute la minim 7 zile de intarziere a menstrei. Asadar, nu poti sti daca esti insarcinata, dar daca ai folosit prezervativ, posibilitatea unei sarcini este foarte redusa. Deocamdata trebuie sa mai astepti macar inca 3 zile si sa-ti faci un test de sarcina apoi, din prima urina de dimineata. Daca este tot negativ, va trebui repetat dupa inca 3-4 zile si apoi urmat de o vizita la ginecolog. O infectie cu Candida si cu atat mai putin tratamentu, nu poate determina dereglari atat de mari la o femeie cu menstre regulate.
Eu nu sunt doctor dar pot sa-ti spun ca un test de sarcina se face la 10 zile de la intarzierea menstruatiei, nu mai repede. Daca nu-ti va veni menstra in 2 saptamani, du-te la un consult ginecologic. Acesta, plus o ecografie de specialitate, vor elucida misterul. Sanatate!
Nu sunt doctor dar bag mana in foc ca din cauza tratamentului iti intarzie, si eu am patit ceva de genu asta si am avut o intarziere de 21 de zile