anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stimate doamne sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.De 2 zile am o scurgere vaginala galbuie, nu am absolut nici o durere, macarime, usturice, roseata, pur si simplu oscurgere neobisnuita pana acuma.In plus nu am avut nivi un contact sexual niciodata. Ce poate provoca aceasta scurgere galbena si putin apoasa? Merci anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Este o simptomatologie data de o infectie vaginala, fie bacteriana, fie fungica. Ar fi bine sa faceti un test al secretiilor vaginale.
http://www.i-medic.ro/boli/vaginita-bacteriana-sau-vaginita-nespecifica

| AlexandraEpureanu a răspuns:

Intr-adevar, cel mai probabil este o infectie vaginala (poate ai folosit o toaleta publica recent?); in principiu nu este ceva grav si se trateaza foarte usor; daca totusi nu trece de la sine in 2-3 zile e bine sa mergi la un medic ginecolog pentru a-ti prescrie un tratament.

| KellyGreen a răspuns:

Pai e o scurgere normala, probabil iti va veni menstruatia in scurt timp, e normal, cu toate ca multi spun ca nu e, insa daca ai peste 16-17 ani si menstruatia s-a instalt de mai mult de 2 ani e posibil sa fie o infectie( destul de slabe sanse sa fie). Daca esti ingrijorata poti merge la medic.