Studentii nu au drept de practica pana la finalizarea facultatii si rezidentiatului.
Bineanteles examenul de admitere a facultatii.
Ții mult la prietena aia daca vrei sa o dai pe mana unui student care nu si-a finalizat studiile.
Fra bani nu o scoate nimeni maseaua sau nu o plmbeaza, fa tu rost de bani daca esti prietenul ei sau tu esti bun doar sa o fff.ți
Asta doar in visele tale.
O intervenție gratuită de urgență poți obține la UPU la spital, după ora 22:00.
Nici eu nu am și eu am aceeași problema! Sa folosească apa calda cu sare de mare sau sare de orice fel și să tina apa timp de 30 de secunde in locul unde resimte durerea, poate chiar de 2 ori sa facă această procedură pentru un rezultat mai bun. Funcționează 100%
Sau cu apa de gura Oral B sa tina tot așa 1 minut și să clătească gura, o sa ii treacă în maxim 10 minute.
Salut! Daca nu se mai poate trata sa se duca la urgenta medicala. O extractie la privat o fi vreo 150-200 lei acum, depinde si de oras probabil. Un student la stomatologie nu cred ca e indeajuns de pregatit sa trateze o masea. Sunt care sunt doctori si degeaba, am patit eu sa imi faca lucrare de mantuiala si era cabinet privat