anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua sunt baiat, am 16 ani si de vreo zi..Am senzatia ca trebuie sa urinez de 5-5 minute sau 10-10 minute, am fost cam speriat, fiindca eu nu am patit asta niciodata.
Si am adormit vreo 3 4 ore, n-am mai simtit senzatia, dar aveam ca o jena in zona abdomenului, iar apoi m-am spalat si ma simt mai bine.
Si apropo dupa ce urinam la urma se scurgea niste picaturi putine de culoarea urinei mai gros din penis.
Iar cu rusine cu tot le-am zis si parintilor si ei cred ca e o raceala si sunt si in timpul dezvoltarii organelor sexuale.
Apropo cateodata ma masturbez cam 1 pe zi seara.Si nu am intretinut niciodata relatii sexuale cu vreo fata!
Va rog sa imi dati un raspuns clar si bun pentru aceasta situatie fiindca sunt un pic speriat si vreau sa ma calmez!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Cel mai bine este sa vorbesti cu parintii sa te duca sa consulti un doctor care iti poate spune mai mult, si poate are si o rezolvare, noi nu putem sa iti dam decat cateva idei, dar doctorul poate are si o solutie.

5 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Probabil o infectie urinara, dr de fam-trimitere-pipi la borcan-analize.

| anonim_4396 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Dar daca iau antibiotice?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi pare rau, nu am nr mamei Omida.

| anonim_4396 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Poftim?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu lua nimic aiurea, mergi la dr.