Stai mai linistit... Cauta-ti un anturaj care sa te accepte. Daca esti slab nu e bine, daca esti gras iar nu e bine... Si eu am fost slab si inca sunt, dar nu are nici naiba treaba cu mine, asta pentru ca nu am un anturaj ca al tau. O sa ai timp si sa te ingrasi, asta odata cu varsta, inevitabil. Fa-ti niste analiza sa fii sigur ca esti sanatos si greutatea ta nu se datoreaza vreunei boli si stai pe curul tau.
PS: are un site si poti sa-ti faci o programare pe skype cu el sa sa vorbesti diverse lucruri, banuiesc ca e gratis din moment ce nu scrie pretul dar trebuie sa te programezi si luna asta e ocupat.
Si eu am 20 de ani, am 1, 75 si 62 kg, si am observat ca multi imi spun ca sunt prea slab, dar eu nu ii bag in seama, eu ma simt bine asa cum sunt, si nu imi pasa de parerile lor, si nici tie nu ar trebui sa iti pese, daca te simti bine asa cum esti, atunci nu ar trebui sa schimbi nimic. Trateaza-i cu indiferenta.
Chill. Mai bine slab decat gras. O sa te ingrasi mai tarziu. Daca asta e corpul tau, nu are rost sa bagi chimicale in el. Cel mai bine sa faci sport ca sa te dezvolti.
Ignorati si nu va puneti asta la inima! Lumea care te trateaza se inseala, fiindca nu va cunoaste mai bine pe dvs., lumea nu stie nimic despre dvs. Important e sa te simti mai bine in largul dvs.60 Kg este greutatea ideala normala! Stati linistit ca nu sunteti slab asa cum inchipuiti dvs. ca vorbeste asa lumea!
Va multumesc mult... Chiar m-au incurajat raspunsurile voastre. va multumesc din inima tuturor...