anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat si vreau sa incep tratamentul cu ulei de ricin,insa eu vreau sa il folosesc mai mult pentru cresterea mai rapida a parului,intrebarea mea este daca trebuie sa ma dau in tot parul cu el sau pot doar sa dau intr-o anumita zona,pentru ca eu sunt ras pe parti si la spate, si am doar sus pe crestetul capului parul mare aproximativ 10 cm,si as vrea doar in zona unde am par sa aplic,se poate, as vrea mai rapid inca 5-6cm.Se merita sa incerc?(Am uitat sa specific ca am parul cu tenta de ingrasare, trebuie o anumita reteta cu uleiul de ricin mixata sau doar uleiul?) Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Andrei7600 a răspuns:

Merita sa incerci.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te poti da la radacini doar, dar important este sa te dai absolut in fiecare zi, minim 6 luni. Nu conteaza ca ai parul gras, dandu-te zilnic, te vei spala automat in fiecare zi.