| anonima182000 a întrebat:

Bună ziua, sunt destul de speriată, de o săptămână am urina tulbure, seara înainte de culcare, noaptea și dimineaţa iar după se limpezește, nu am niciun simptom...ce să fie? Am făcut acum o lună analize și la urină și la sânge era totul bine. Eu iau și enterolactic dimineaţa și seara aseară nu am mai luat și în dimineaţa asta urina tot albicioasă e. Abia marţi repet analizele. Mulţumesc. Nu vreau răspunsuri de pe google. Poate cineva a mai păţit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde ce mănânci. Dacă mănânci proteine în exces, etc.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Mai bea si tu niste apa.

| Andra9pk a răspuns:

Du-te sa faci si sumarul de urina si urocultura. Sunt 2 analize diferite.

| anonima182000 explică (pentru Andra9pk):

Le-am făcut pe albele acum o lună!

| Yuoia a răspuns (pentru anonima182000):

De acum o luna si pana azi, te-ai infectat cu ceva. Ciudat mi se pare ca ai stat o saptamana si acum te-ai gandit sa fii speriata.

| anonima182000 explică (pentru Yuoia):

Păi de o săptămână tot aștept să nu mai fie albicioasă și degeaba...nu prea eram speriată în tot acest timp pentru că alte simptome nu am dar acum văd că nu se deschide deloc la culoare

Cum asteptai! Nici o infectie nu trece de la sine.

| anonima182000 explică (pentru Yuoia):

Eu nu cred că e infecţie trebuie să îţi fie rău și să fie mereu închisă așa la culoare

Treaba ta!
Daca nu asculti, de ce mai intrebi?