| Castielo a întrebat:

Sunt din Iasi dar acum locuiesc in Belgia si m ar interesa cat costa un set de analize complete la inima, as vrea sa fie destul de complet dar totusi nimic invaziv. Simt uneori niste palpitatii si uneori o intepatura cand respir. Mi am facut anul trecut o ecografie si un ekg si doctorita de acolo mi a recomandat sa mananc mai multe legume si branzeturi ca in rest sunt perfect sanatos si nu am nimic. Acum cu intepaturile am rezolat, am mai cautat pe internet si cica ar fi o lipsa de vitamine, deci iau centrum si e bine. Dar totusi pentru siguranta si linistea mea as vrea sa mi fac niste analize. Cred ca le as face la un spital privat sau ceva, ca na, dai un ban in plus dar esti tratat putin altfel. As vrea si aici in Belgia sa le fac dar nu stiu pe unde si cat costa. Si cam ce analize ati recomanda? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
0 răspunsuri: