| cosmin50000 a întrebat:

Buna ziua sunt foarte disperat! Deci sa trecem la intrebare? Acum 2 zile la școală în timpul orei mă luat o stare de greata (voma)și îmi saliva gura în cantități mari, și parcă ameteam și mi-a venit rau! A durat vreo 10-15 minute pana mi-a trecut? Apoi a doua zi dimineața mi-a venit din nou aceeași stare doar că mai rău mă simțeam! Și a mai continuat starea aia de vreo doua ori! Apoi a 3 a zi după ce am mîncat o portocala mi-a venit greata am vomat și îmi saliva gura! Sunt disperat sa nu am ceva! Va rog frumos sa îmi spuneți ce as putea avea!? Apropo înainta stărilor pe care le-am avut am făcut un tratament cu. Ospen (antibiotice)(1500 mg)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Secretstuff a răspuns:

Antibioticul il luai pe stomacul gol? Ce mancai inainte sa iti fie rau?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi urgent la medicul de familie impreuna cu unul din parinti. Poate fi ceva care netratat la timp sa aiba urmari grave pana la pierderea vietii. Nu ca ai asa ceva dar cat este un risc nimic nu este prea mult pentru a verifica.

| HLucian a răspuns:

Raspunsul e simplu, antibiotic. De obicei ele nu sunt deloc prietenoase cu organismul, rolul lor este sa ''curete'' o problema..insa curata si celulele sanatoase cu totul. E vorba de ceva digestiv intestinal. poate o dereglare care o poti elimina prin alte comprimate. Ceai de menta pana ajungi la medicul de familie!

| untu a răspuns:

Antibioticele se ia dupa ce mananci! Trebuie sa mergi din nou la medicul de familie insotit de unul dintre parintii tai!