Poate ai sinuzita, tot la medic trebuie sa mergi sa te mai consulte sa faci un RMN sau CT la cap sa vezi cauzele. Noi pe TPU nu avem cum sa te ajutam.
Cel mai probabil tensiune arteriala mare sau insolatie, daca te-ai expus la soare puternic in timpul zilei.
Am dureri de cap similare, la pachet cu nas infundat si lacrimari.
Imi trec cu Parasinus, multe lichide si macar o cafea pe zi (verific tensiunea si e prea mica, uneori).
Ar putea fi orice, de la o simplă răceală, sinuzita, până la meningita, ai grija, mergi la doctor sau măcar cu o farmacista vorbește si spune-i sa îți recomande ceva de durere. Ai luat vreo pastilă?
Am mai luat nurofen, dar am obervat ca daca imi pun gheata imi mai sta…dar senzatia aceea tot o am.
Vezi si tu daca mai persistă 2, 3 zile, mai bine sa te vadă un doctor, măcar medicul de familie. Ar putea fi sinuzita, si netratata se poate complica, ai grijă de tine.
Bună! Poate te-a prins curentul, nu ai decât să iei un paracetamol, ca să mai potolească durerea de cap, însă nu știu din moment ce durerea e de 4 zile. Ce analize ai făcut? Mergi la un neurolog dacă durerea persistă.