| Shi_Atat_Roby_1997 a întrebat:

Buna Ziua! Sunt fumator de 6 luni dar nu fumez chiar zilnic si am 15 ani... insa au aparut cateva dificultati ma unstura putin in gat dupa ce fumez si cand trag fumul in pipt dar dupa ce nu mai fumez o zi doua durerea de gat dispare.
Puteti sa imi spuneti va rog de la ce este ma gandeam ca este din cauza ca nu fumez zilnic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Problema este normala si frecventa la fumatori, va tine atata timp cat vei fuma.

6 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Cica tigara contine cel putin 3000 de substante care pot provoca cancer.Probabil ca esti mai sensibil la una dintre ele.
Oricum nu mori imediat de la cancer.

| SpikeSpigel a răspuns:

Da, este o durere comuna la fumatori, in general se intampla ca nu te hidratezi destul inainte de a fuma, pentru ca tigarile contin THC, care este cunoscut pentru sporire unor simturi, de aceea simti acea uscatura, bine, este si din cauza faptului ca nu fumezi zilnic. Nu te speria, e normal, doar bea apa inainte sa fumezi si dupa ce fumezi, n ai vazut ca multi fumatori mereu beau ceva dupa ce au fumat o tigara?

Dar cel mai bine ar fi sa te lasi de fumat. Sper sa nu fii ca mine, sa stii care sunt riscurile si sa fi vazut destule cazuri pe internet cu oameni care au patit chestii din cauza fumatului, dar sa nu te intereseze, dar crede-ma, lasa-te. E urat rau cand iei banii sa te duci sa iti iei initial tigari, numa' gandeste-te ce ai putea face cu banii pe care i ai dat pana acum pe tigari daca i-ai fi strants, dar e treaba fiecaruia sa faca ce vrea.

Revenind la problema ta, e normal, hidrateaza-te.

Ce mai sfaturi sa dea un fumator, hehe.

| CV25CRI a răspuns:

Aceasi problema am avut-o si eu dar m-am lasat de fumat si a disparut acea durere din gat

| ZETTUTZ a răspuns:

De ce p*** mea fumezi c*aie? Nu va intelegi, prunci la 13-14-15 ani fumati ca sa fiti "smecheri". Ia uite ca eu am 17 si nu am fumat in viata mea si is mai smecher decat toti la un loc.

| Marisa7 a răspuns:

Bună! Cel mai probabil ar fi să te lași de fumat nu te ajută cu nimic, ba din contră mai rău îți face. Și da normal ca de la tigare te ustură gâtul și dacă mai sunt și de proastă calitate este clar.

| lucianthegreat a răspuns:

Normal ca e de la fumat.
Cel mai bine e sa te lasi, ca fumezi degeaba la varsta asta.