| MarioDePeTPU a întrebat:

Buna ziua! sunt in spital cu urmatoarele simptome : durere foarte mare de spate,voma, dureri de cap
ce am? nimeni nu stie nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Esti in spital si intrebi pe TPU?

| dullcat a răspuns:

Daca personalul de acolo nu are habar, noi de ce am sti?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nimeni nu stie nimic. Ce ai? Ești bolnav. La spital sunt medici care au studiat cel puțin 9 ani, ca să știe ce ai. Au la dispoziție analize medicale. Ei o să afle ce ai.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau, dar pe TPU nu avem medici!
Rabdare, ca vor veni medicii cu rezultatul analizele si iti vor spune ce au gasit la tine.

Eu cred ca-i posibil sa ai pietre la rinichi (calculi renali), ca aia dau asemenea simptome, ori o infectie care ti-a afectat rinichiul (sau ambii rinichii).

Sanatate multa si recuperare usoara!

| sammie a răspuns:

Bro, Brigaela nu mai e pe TPU. Asa ca pe cine mai intrebi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sindromul NF

| Drake21 a răspuns:

VITAMINELE B12, este o raceala m ai mare

| hello990 a răspuns:

Corona virus happy

| Smmo a răspuns:

Poate stii tu ceva. Ai cazut? Te-ai lovit la coloana? Ai ridicat greutati? Ai mancat ceva alterat sau cu grasimi? Gandeste-te si unde ai fost cu o zi-doua inainte de a-ti fi rau si ce ai facut.

| Celestina003 a răspuns:

Durerea de cap in ce zona? Durerea de spate in ce zona?