| Iuliana097 a întrebat:

Bună ziua, sunt însărcinată cam în 7-8 săptămâni de sarcina și astăzi mi-au curs câteva picături de sange apoi un cheag mai mare... Nu am dureri de nici un fel doar ca în alte zile ma mai durea burta! Îmi puteți spune dacă e ceva grav? E normal sa mai asa ceva în primul trimestru de sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Smolbean a răspuns:

Salutare! Sfatul meu e sa mergi la un doctor, cât de repede poți. Degeaba întrebi aici. Nu cred ca suntem apți pentru a ți da un răspuns corect, nu suntem doctori. Plus ca, oricine ți-ar răspunde aici, nu ai de unde sa știi dacă ce spune e adevărat sau nu, deoarece nu îl cunoști si nu stii dacă iti vrea binele sau nu(prin ceea ce ți a răspuns). Asa ca cel mai bine e sa mergi la doctorul care te supraveghează și sa vezi cu adevărat care e problema.

| 1234568807 a răspuns:

De ce nu te duci la medic? Cu ce te ajuta raspunsurile de pe TPU?

| Freya1 a răspuns:

Chiar trebuie sa mergi la medic, sa iti spuna el mai exact despre ce poate fi vorba.

| Floridori a răspuns:

Cu toate ca este comun sa existe astfel de evenimente in sarcina timpurie fara a fi o amenintare, orice, dar absolut orice sangerare in timpul sarcinii necesita atentie medicala.
Te sfatuiesc sa mergi la serviciul de urgente obstetrica-ginecologie din localitatea ta chiar acum.Ideal ar fi fost sa mergi in clipa in care ai observat prima picatura de sange, dar mergi acolo si explica situatia ta.
Multa sanatate!

| isemilia a răspuns:

Mergi la medic, urgent.