| oanaalina2 a întrebat:

sunt insarcinata in 4 luni si am dureri ingrozitoare de spate si stomac.ce medicamente as putea sa iau pentru ameliorare? doctorul mi-a recomandat scobutil si no-spa, dar nu ma ajuta deloc.multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ceva naturist sau inflamator eu stiu ketonal, nurofen, doar sa nu afecteze sarcina

| pietrean a răspuns:

Atentie la medicamentele pe care le iei, acum cand esti insarcinata.Nu lua nimic, fara acordul unui medic! Atat pot sa-ti recomand, ca sa nu ai probleme cu sanatatea copilului(unele medicamente, pot da malformatii).
Pentru durerilede stomac si mai ales de spate(daca acum la 4 luni de sarcina ai dureri, la 8-9 luni, ce o sa te faci?), consulta un medic de specialitate, cu recomandare de la medicul de familie, sau medicul ginecolog.Nu poti sa iei medicamente recomandate pe site.

| oanaalina2 explică (pentru pietrean):

Eu am un medic ginecolog, dar ce mi-a recomandat el, nu ma ajuta cu nimic.n toate medicamentele afecteaza sarcina si cu atat mai putin dupa primul trimestru/multumesc oricum.

| pietrean a răspuns (pentru oanaalina2):

Stiu ca nu toate(in special antibioticele), dar eu de unde sa stiu ce medicamente iti spune unul sau altul sa iei si tu poate nu stii ca-i pot dauna fatului? Eu sunt patita, cu "recomandare" de la medic!
O seara buna!

| oanaalina2 explică:

Multumesc tuturor.am luat fastum gel si deja ma simt mai bine.