anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt internat intr-un centru dezalcolizare de 2 saptamani si au inceput sa mi se umfle tare picioarele. Stie cineva care e motivul?

Va multumesc
Cristian

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Cristi, s-ar putea ca acolo sa-ti dea niste medicamente care au efecte secundare. Sau poate unul dintre medicamente contine cortizon si substanta aceasta din cate stiu nu se inpaca bine cu sarea, tocmai din acest motiv. Ar mai putea fi retentia de apa din organism.
Oricum ar trebui sa discuti cu medicul care te are in observatie.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar mai putea fi de la suferinta hepatica provocata de alcool. Trebuie neaparat sa vorbesti cu psihiatrul care te trateaza sa te trimita la un consult de medicina interna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o intrebare: Unde gasesc clinici/centre de dezalcolizare? Ma intereseaza pentru mama mea!

Lia

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Ce-ai facut Cristiane