| Nikitovic a întrebat:

BUna ziua sunt Nicolae si am 19 Imi spuneti va rog din ce cauza imi bate inima forte tare si repede cand fac un efort fizic Am fost la cardiolog si a zis ca n-am cnimic cu inima, Eu ma tem sa sa nu patesc ceva caci imi bate inima foarte tare la efort NU stiu ce sa fac VA rog sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BlackCinnamon a răspuns:

Mai mult ca probabil ai suflu sistolic, am si eu, si doctorii asa spun de fiecare data cand descopera asa ceva, ca nu ai nimic, intr'un fel chiar nu e cine stie ce, sunt doar niste batai putin dereglate ale inimii care apar la efort mare, poate de asta o si simti asa, nu o sa patesti nimic, doar ca nu prea poti sa faci sport de performanta.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca ai avea cunstinte elemnetare de anatomie ai sti ca la efort inima isi dubleaza rata de pompare a sangelui. daca nu crezi mai du-te la un cardiolog sa iti mai dea o parere

| Nikitovic explică (pentru suntserios):

Dar la mine pe langa ritmul mare a inimi prezinta si durere

| Elvina a răspuns:

Asta se intampla la toata lumea dupa ce faci un efort. E logic, inima pompeaza mai mult sange. Daca nu crezi medicul du-te la altul. Ceea ce ai tu pateste toata lumea. Bafta!

| olivikkka a răspuns:

La mine e la fel. am facut cardiograma cu efort adica mi s-a facut caardiograma apoi am facut 20 asezari si apoi din nou cardiograma si cupa ce am facut 20 asezari aveam 160 de batai asta e foarte mult