| Cioponea_Byby_Si_Ady_1980 a întrebat:

sunt operata de o saptamana de colecist si sunt foarte slabita, nu am pofta de mancare si am un nod in gat care ma face sa nu simt gustul mancarurilor. Indiferent ce mananc am un gust amar.Si nu prea inteleg cu efortul fizic, unii spun ca dupa o luna, altii spun ca 6 luni nu ai voie sa faci efort.Eu lucrez la un magazin alimentar. Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Mananca de regim, banuiesc ca ti s-a spus ce ai voie sa mananci. Cat despre efortul fizic, nu ai voie sa ridici nimic 6 luni( atat are nevoie muschiul abdominal sa se refaca). Daca nu vei respecta acest lucru, ai toate sansele sa faci eventratie sau chiar evisceratie, si sa ajungi din nou la operatie. Cere foaie de boala cat poti( max 90 de zile poti sa ai in ultimele 12 luni fara sa intri in comisie).

| alessia5158 a răspuns:

Ai ceea ce medicii numesc "sindrom postcolecistectomie " care apare la unele persoane dupa operatie( apare la 5- 40% dintre pers. operate). Vezi aici descrierea sindromului si motivul aparitiei lui dupa colecistectomie : http://www.despreboli.ro/......ie-sa-tin/

| miki_4604 a răspuns:

Luati chitosan,ganoderma, cordiceps, calciu nutritiv si ceai antilipemic.www.tiens-romania.roToate sunt naturale fara contraindicatii.Multa sanatate