anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt racita de 3 zile, Cel mai mult ma deranjeaza ca ma ustura ochii, ce pot sa fac sa imi treaca usturimea? Ar fi bune niste comprese cu ceai de musetel, sau stiti alta metoda? Mersi mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Roxin a răspuns:

Buna!

Incearca sa cumperi de la farmacie picaturi pentru ochi. E normal sa te usture mai ales daca e o raceala puternica.
Medicamente, ceaiuri si rabdare! happy

O zi buna!

| anonim_4396 explică (pentru Roxin):

Am incercat cu picaturi, dar nu trece, am luat si medicamente. Cred ca mai trebuie putina rabdare.

| Roxin a răspuns (pentru anonim_4396):

Da. Rabdare si incearca sa eviti lumina puternica. Redu luminozitatea laptopului, telefonului etc. Cel putin pe mine ma deranjeaza lumina puternica cand sunt racit.
O zi buna!

| anonim_4396 explică (pentru Roxin):

Si pe mine, numai ca fiind racita si stand in casa, stau pe laptop si telefon laughing O zi buna!

| Roxin a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tocmai de-asta am spus laughing Banuiam ca e singura ocupatie in situatia asta big grin happy

4 răspunsuri: