Eu m-am lasast de fumat dupa 8 ani, si acum 9 luni de cand nu mai fomez, deci se poate.
Si eu sunt anxioasa, si am fost si tigari si fara ele. Nu se schimbanimic stai linistit.
Tot ce se schiba este ca ai mai multi bani, nu mai mirosi ca rahat, si da, te simti mandru de tine ca ai reusit.
...
Bine acum problema ta era de acel mucus, o sa treaca, este din cauza fumatului in mare parte, pentru ca plamanii nu se pot "vindeca" mai repede. Cand fumam, aveam aceeasi problema dezugstatoare si dura intre 1-2 luni.
Nu vrei să te lași de tigari, stiind că ai problemele alea. Sănătatea cel mai mult contează. Un om care fumează miroase a cărbune încins, îți dai seama ce este în organism. Eu mă gândesc, și la brânza aia afumată în cât timp se afumă sau procesul de afumare.
Ba te poti lasa de fumat, dar nu vrei.
Vrei sa pastrezi "traditia" si sa mori de cancer la plamani. Ai grija, simptomele sunt inselatoare. Nu simti nimic pana nu e prea tarziu.
Plus ca mai vreau sa adaug cred ca am probleme cu reflux gastric dupa ce mananc acidulat cu mancare grea sau picante am arsuri din piept pana in gat ce ma pot tine si 2 ore, sa fie de la asta acest mucus?