anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un baiat de 17 ani iar acum 10 ani mi-am scos amigdalele, insa operatia nu a fost efectuata corect. Dupa operatie, am ramas cu o voce nazala pe care o mai am si acum insa in proportie de cca. 40%. Pentru a incerca sa rezolv aceasta problema, am fost la diferiti doctori pe parcursul celor 10 ani, insa am primit raspunsuri diferite de la aproape toti. Ultimul doctor la care am fost a remarcat faptul ca amigdalele mi-au fost "smulse" fapt pentru care am niste cicatrici urate in gat si ca pilierii anteriori si posteriori mi-au fost scosi (Din cate mi-a spus, nu trebuiau scosi). Pe langa acestea, s-a remarcat faptul ca valul palatin mi s-a lasat in partea dreapta in urma operatiei. Ce se poate face pentru a-mi corecta vorbirea? Se poate realiza o reconstruire a valului palatin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ceea ce vrei dta, este aproape imposibil. Se mai poate corecta ceva prin operație, dar dacă ajungi la cineva nepriceput, poți ajunge mai rău. Eau am un principiu. Să mă feresc de cuțit cât pot.

| Cosmin86 a răspuns:

Da, iti recomand sa te duci la Dr. Sarafoleanu din Bucuresti, e cel mai bun din tara. Are clinica privata, iti faci programare si te duci.

| Dana1999 a răspuns:

După aproape toate operatiile rămâi cu cicatrici. Ce poti face depinde doar de chirurgul care te operează.