| Gabriela_Elena_1997 a întrebat:

Tatal meu are nevralgie de trigemen si nu a reusit sa se vindece pana acum, chinuindu-se pe o perioada de 8 ani de zile.Cunoaste cineva persoane care au suferit de aceasta boala si au reusit sa se vindece?
Va rog fara raspunsuri"sa se duca la medic"pentru ca a fost prin multe spitale si nu a reusit nimic.
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste aici sper sa ajute http://www.formula-as.ro/......emen-12039

5 răspunsuri:
| Anda_1113 a răspuns:

Salut.Cauta info pe net despre terapia Gerson.Ai sa gasesti mai multe despre aceasta terapie in limba engleza decat romana(Gerson therapy). Sanatate!

| JASMYNA88 a răspuns:

In spitalele din Romania chiar slabe sanse. nu stiu pe nimeni care a suferit, dar am citit unele articole pe internet si ca ultim resort ar fi operatia, dar nu te sfatuiesc sa o faca aici in infectiile astea de spitale. acupunctura a incercat? e eficiente in unele cazuri. si tratamente naturiste. daca cauti mai detaliat pe internet vei gasit tot felul de indicatii naturiste. multa sanatate tatalui tau!

| JASMYNA88 a răspuns:

De ce nu iei tu tratamentul? asa ne-ai scapa de inca unu care sufera de sindromul tourette combinat cu ipocrizie?

| DraudeS a răspuns:

Nevralgia de trigemen este o boala de o durere ce nu poate fi descrisa in cuvinte.
Daca a incercat tratament medicamentos, fiind in spital, este greu de crezut ca durerea nu s-a mai calmat.
Sa incerce un tratament de radiochirurgie.

Sanatate!

| Azµre a răspuns:

Nu există remediu pentru așa ceva, singurul remediu de fapt pentru o revenire oarecum a mișcărilor este terapia cu electroșicuri.