| Alexandru7890 a întrebat:

Bună ziua! Știe cineva de ce de când m-am lăsat de fumat de 3 săptămâni am respieatie grea dureri de cap și unele junghiuri în spate? Nu are cum sa fie cancer pulmonar la 16 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| stefanul123 a răspuns:

Cel mai probabil corpul tau era obisnuit cu tigarile si acum cand nu mai fumezi corpul tau reactioneaza diferit. Daca ai fumat mai putin de 2-3 ani nu trebuie sa iti faci griji despre cancer, este doar corpul tau care reactioneaza diferit la schimbarile tale. Incearca sa mananci sanatos si sa ai o viata sanatoasa si peste maxim o luna discomfortul o sa treaca✌️

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Sevrajul.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Ai un mic " sevraj" acum, la inceput.Corpul cere Nicotina. Incearca sa mergi la alergat sau la aerosoluri/saline.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun dar poate fi cancer pulmonar chiar si la 16 ani, mai ales daca fumezi de ceva vreme, fiindca plamanii tai sunt inca nedezvoltati iar otrava introousa in plamani ti i-a putut afecata grav, de aceea este recomandat sa mergi urgent la medic ca sa-ti faci radiografie la plamani si sa vezi ce se intampla cu ei, acre este stadiul lor.