Poti sa fii fumator pasiv, adica tu nu ai tras din tigara dar ai stat intr-un mediu unde au fumat altii langa tine, inhaland acelasi procent de fum, care a intrat direct in plamani si este la fel ca si cum tu ai fi fumat tigara.
Trebuie să faci PET-CT ca să aflii dacă e canceros şi dacă s-a răspândit la nozii limfatici sau în altă parte.
Biopsie au făcut? Tu la ce aştepți rezultatul acum? La biopsie?
La ct care am facut, a zis domnul de acolo ca nu e grav
Păi de unde ştii că ai nodul dacă nu si rezultatele?
A venit domnul ala de acolo si mi-a zis ca sa vada bine a zis ca trebuie cu substanta si am facut, a zis sa stau linistit, ca trebuie sa calculeze acolo nodul ala mic
A, deci ai făcut fără contrast, au văzut nodulul, apoi ți-au băgat contrast? Poți să scrii aici rezultatele să vedem şi noi, după ce le primeşti.
Dupa ce sunt gata, acum nu stiu cat de grav este
Zice ca fara leziuni la nivelul plamanilor in concluzile
Atunci e perfect. Probabil te-ar fi contactat dacă ar fi fost ceva grav.
Cine,medicul de la privati unde am facut?
Medicul radiolog care a descris.
Nu stiam ca au ei vreun interes
Nu e vorba de interes, e obligațoa profesională. Dacă ei văd ceva periculos trebuie să te anunțe.
Am inteles,bun atunci eu tot nu inteleg de ce tot ma doare spatele,am facut si rmn toracic,si acolo apare ca am scolioza si minim debord discal,Doamna de acolo mi-a dat sa fac ct sa vada,acum trebuie sa vada,daca e cazul trebuie sa-mi faca recuperari,asa mi-a zis si la neurologie,durerile sunt asa, durere de la jumatatea coastei in sus, ba in partea stanga sau dreapta, si simt ca un junghi de se duce si in fata, ma lasa cu nurofen forte, am si dureri de cap.
Probabil de la scolioză să te doară. Ai putea încerca nişte fizioterapie.
Probabil,o sa vad ce zice Doamna de acolo, o sa vad cate sedinte sa fac.