| george74 a întrebat:

tot george va deranjeaza cu o intrebare. este cineva cu atacuri de panica care este la facultate sau liceu la frecventa redusa? si cum se descurca in ore sau la un examen la un atac de panica? ca si eu vreau sa imi continuii studiile la liceu la frecventa redusa, dar pe mine daca ma apuca atacul de panica ies din ora afara. am vrut sa fac liceul de ani de zile dar atacurile astea m-au tinut pe loc. Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Altu a răspuns:

E bine sa ai pe cineva cunoscut cu tine in sala. Cel mai la indemana cred ca e un coleg de incredere, dar daca nu ai explica-i profesorului si roga-l sa te insoteasca un prieten/ruda, etc.
Consulta un psiholog/psihiatru, nu e de gluma si nu se vindeca de la sine. Mult succes.

| alexandratudor15 a răspuns:

Si eu sunt aceeasi situatie ..ai reusit? daca da, cum este la frecventa redusa?

| george74 explică (pentru alexandratudor15):

Am reusit sa termin pana la urma, insa cu BAC-ul e o problema ca nu am reusit sa il iau nici acum...Am acele atacuri de panica la examen si chiar daca stiu, scriu aiurea.Iar acum nu am reusit sa il mai iau ca este din ce in ce mai greu si nu ma refer la atacurile de panica..Insa de anul trecut de cand m-am apucat de BAC a devenit foarte greu..Nici nu stiu daca il mai dau la anul sau voi renunta...Pana la urma am reusit cu niste distonocalm sa fac fata emotiilor la examen.

| ruxy_9950 a răspuns:

Nu te mai gandii la cei din jur gandeste-te doar la tine si lucrarea tema ta eu pateam la fel cand ieseam la tabla ma pierdeam pur si simplu inima o lua razna si indiferent ca stiam lectia pe loc o uitam dar cu timpu am prins incredere in mine consider ca in asta consta si acum numai sunt asa ma concentrez foarte tare pe lucrare sau si cand ies la tabla si uit ca cineva ma priveste sper ca te-am ajutat