| Alinush1993 a întrebat:

TPU.Am 21 de ani aproape 22 sex masculin si de la un timp ma confrunt cu un lucru groaznic pe care nu il doresc nimanui si anume atacuri de panica. Faza cea mai groaznica este ca la mine atacurile de panica se manifesta asemanator celui de cord (senzatie de presiune in piept din zona gatului pana jos la cea a stomacului, ameteli bruste si puternice o stare de irealitate ca si cum as visa iar daca atacul este foarte puternic am inclusiv tremuraturi si amorteli de aproximativ 1 minut in palme iar cand atacul de panica se mai opreste ma simt ametit chiar daca stau in pat sau jos inca aproximativ o ora dupa care cateva zile nimic).Am facut ekg acum 2 luni si chiar am fost acum 4 ani la cardiolog sa imi vada inima in monitor si totul a iesit perfect. Tensiunea oscileaza intre 10 cu 6 si 12 cu 8 adica tensiune de aviator in concluzie la inima nu am probleme si nici la analize nu am probleme dar in timpul atacului am simptome extrem de asemanatoare cu cele ale atacului de cord (am citit undeva ca cele doua se asemana enorm de mult).Ce e de facut? Cum pot scapa de ele? Deja simt ca imi deterioreaza viata si nu stiu la cine sa apelez.Astept cat mai multe raspunsuri posibile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Mergi la psiholog pentru ca ai nevoie de tratament cu anxiolitice si terapie cognitiva. Atacurile de panica se vindeca cu mult efort din partea ta si cu putin ajutor din exterior (psiholog, prieteni)

2 răspunsuri:
| madamme a răspuns:

Te poti ajuta singur prin autosugestie si prin tratament medicamentos: magne-b6, complex de b-uri, multivitamine.

| djalexandrual a răspuns:

Uita-te la intrebarile mele...am aceeasi problema