| Florin0987654321alexandru a întrebat:

Bună ziua TPU
Am fost luni sa plombez o măsea. Și a început sa mă doară maseaua.m-am dus miercuri sa vad ce zice doctorul de ce mă doare.m-ia scos plomba și a zis ca s-a infectat.mi-a dat sa iau niște medicamente :augmentin și adagin a zis sa iau dimineața și seara.am luat când am ajuns acasă și am luat și sera. După un timp a început sa mă doară iar maseaua și durerea a început sa se extindă :mă doare maseaua,urechea, gatu, și tâmpla de mor. când mă ridic în picioare mă doare și mai tare.și încep sa amețesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gigite a răspuns:

Nu mai vb cu celularul la urechi!

| emilitalia a răspuns:

Mergi inapoi la dentistul respectiv si zii tot ce ai scris aici. Nu este de joaca. Trebuie sa te gandesti ca este ceva serios. Nu mai astepta alte sfaturi. Sanatate maxima.

| Vladoiu_Edy_1997 a răspuns:

Asta mi s-a intamplat si mie din cauza unei banale masele m.a durut capul si urechea, am fost la dentist mi.a facut ceva la masea apoi a inceput sa ma i.a cu greata iti recomand sa iei ceva pentru greata pentru ca la dentist e oribil du.te inapoi si spune ce probleme ai din cauza maselei.