| Adanos a întrebat:

Buna ziua TPU, am inceput sa iau MemoPlus de ieri. Ce ziceti, e bun de ceva? Ca peste cam o luna am examenele. Oare o sa ma ajute cat de putin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Daca te bazezi doar pe memoplus si nu pui mana si pe carte, sa nu te astepti sa iei 10 in examen.laughing Dar daca pui mana si, si inveti ceva, o sa te ajute.

2 răspunsuri:
| BogdanDediu a răspuns:

Nu prea cred ca sunt asa de bune MemoPlus mai bine ai invata toata materia ca sa poti lua 10 asa cu Memo plus tu lasi tot pe ultimul moment!

| DrLolo a răspuns:

Medicamentele nu vor învăța in locul tau si nici nu te vor ajuta să ti minte chiar dacă e medicament pentru memorie ca sa ti minte trebuie sa stii cum să înveți si sa ai control asupra emoților si sa nu te descurajezi asta este adevăratu medicament pentru memorie contolul asupra emoților si starilor si cu siguranța stăpânirea materiei si învăța cu folos învăța ca sa intelegi nu sa tocești aiurea bafta la examen