| PussicatDolls a întrebat:

Bună ziua TPU. Am nevoie de ajutorul vostru.Am câteva probleme la analize.Ficatul este puţin distrus,dar asta nu contează aşa mult. Leucocitele sunt mărite, şi asta mă sperie.De ce sunt mărite? Când am fost mică am luat un tratament puternic cu antidepresive, şi nu am mâncat foarte corespunzător. Oare să fie aceasta cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
http://mymed.ro/leucocite-crescute-leucocitoza.html
cel mai indicat e sa te lamureasca medicul de familie
O zi buna:)

| petre059 a răspuns:

Cel mai corect te ajuta medicul de familie, are in fisa tot tratamentul si bolile de care ai suferit, el stie cel mai bine

| costis a răspuns:

Cine ti-a spus ca ficatul e putin distrus? Ai consumat alcool concentrat? Sau ai avut hepatita B?

| fabiola a răspuns:

Interpretarea analizelor este bine sa ti-o faca medicul de familie.Iti cunoaste istoricul si iti poate indica un tratament. Leucocite marite inseamna infectie sau ceva probleme cu organismul tau.Dar medicul e in masura sa te lamureasca si trateze! Sanatate!

| SimonaCristina a răspuns:

Numarul crescut de leucocite inseamna infectie care poate fi localizata la orice organ. Consulta medicul pentru sanatatea ta.