Sunt doua lucruri mari si late care te ajuta la crestere!
Basketul si inotul!
Basketul practicat de timpuriu te ajuta mult la inaltime ...si tu la 17 ani, chiar daca nu mai esti copil, poti sa mai cresti 2-3 centimetri prin aceasta metoda!
Dar iti recomand inotul ....prin inot iti lucrezi toate grupele musculare, si ajungi sa ai o statura mai dreapta si niste muschi ai spatelui mai dezvoltati!
Nu te ajuta sa cresti precum basketul... dar te face mai zvelt si ajuta cu 1-2 centimetri si inaltimea!
Ideea este ca tu la 17 ani te-ai trezit cam tarziu sa faci ceva cu inaltimea ta ...trebuia sa incerci sa te inalti cand inca erai in perioada de crestere!
Lucreaza-ti musculatura...si poate vei ajunge la 1, 77-1, 79
Dar nu prea cred ca ai cum sa mai cresti 5 cm cand ai deja 17 ani
Marea majoritate a oamenilor se opresc din crescut pe la 18-19 ani!
Acum depinde si daca ai avut fenomene de crestere brusca in adolescenta...
Eu de ex : am la 16 ani 1, 84!
Cand aveam 12 ani ..am crescut cam 15 centimetri intr-un an jumate... iar acum nu prea mai pot sa cresc!
Depinde de organismul fiecaruia!
Mie imi e greu sa cred ca de la 1, 75 cat zici ca ai poti sa mai ai un episod de crestere brusca... dar orice e posibil
Fa basket, tractiuni la bara, si inot... poate totusi ai noroc
Nu stiu de ce te agiti sunt altii de varsta ta care nu depasesc 1, 65 si nu i afecteaza cu nimic.
Timp de crestere mai ai de fapt de dezvoltare iar dupa cum bine sti nimic nu ajuta imi bine decat inotul.
De 2-3 ori pe saptamana timp de 2 ore, te va ajuta sa te mai dezvolti. Desi chiar nu stiu de ce iti faci atatea probleme nu cred ca prietena ta sau viitoarea prietena vrea sa aiba un urias langa ea
Prietena are 1, 63, dar cateodata ma simt mic fata de anumiti prieteni.
Da inteleg
ti-am spus inotul te va ajuta foarte mult practica-l de 2 -3 ori pe saptamana si o sa iti apara si rezultatele!
dar nu uita incearca sa ai si un regim alimentar sanatos din care sa nu lipseasca legumele si fructele chiar si ele ajuta la crestere
Am auzit o data ca se poate creste in inaltime cu ajutorul oualelor de prepelita. dar nu stiu sigur.
Nu conteaza ce inaltime ai...conteaza ce aptitudini ai....am in clasa un coleg de 1. 68 si joaca baschet mai bine decat unu de 2 metri
Daca vrei sa cresti in inaltime poti incerca programul de crescut in inaltime al celor de la Cresterea in inaltime(inaltime.com). Eu am cumparat-o si m-am apucat de program de 2 zile, ceea ce ma motivat pe mine sa o cumpar a fost recomandarea unui prieten, care chiar a crescut 4 cm in inaltime in numai 3 saptamani si e de-o vaarsta cu mine...19 ani. Poti incerca. Baftra cu crescutul
Sincer uite sfatu-l meu lasate de sala daca practici si fa un sport baschet, inot... macar 1 an si daca nu ai rezultat ramai la sala. Eu iti spun fara sa exagerez parintii mei nu sunt giganti tata are 1. 78 si eu am 12 ani fac acum in vara 13 si am 1. 78 sunt cat el, deci nu au nici-o legatura parinti cu inaltimea ta
anonim_4396 întreabă: