| crstyrazvan a întrebat:

Buna Ziua TPU! Am o intrebare in legatura cu puii de curca.
Ei au 2 luni si de cateva zile tot casca,nu mananca, etc.
Ma poate ajuta cineva cu vre un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste stie xochipilli. pana cresc mai mari sunt atat de sensibili. poate sunt anemici...coada soricelului tocata marunt( nu flori) si amestecata cu faina de porumb, branza de vaci si oua tari pana isi revin putin
oh si boabe de piper, le ajuta digestia, ahh cate una pe pui

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

...şi apa fiartă şi colorată cu un strop de permanganat de potasiu, pentru dezinfectare.
http://youtu.be/snP4EbjhJwk

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Culoarea viselor mele ma simt ca un copil mic si pierdut vreau si eu. as vrea ca puii aia sa se faca binelove struck...

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

...şi eu, pui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la veterinar dar cum spune xo au nevoie de un anumit regim alimentar+ ca stiam de la bunicamea ca adora iarba tocata si amestecata cu malai+apa.
Mergi la vet sau intreaba niste vecini mai cu experienta altfel ii perzi. Puii de curca sunt sensibili.