Buna
Dar ceva analize la sange ai facut? glicemie/colesterol/calciu etc.
Explica-i medicului starea si simptomele tale.
Poate ai cadere de calciu/probleme cu glicemia.
Nu ezita.
Sarbatori fericite
Da am facut si mi-au iesit perfecte.Am vorbit azi cu medicul de familie si mi-a spus ca aceste sunt simptome clare de atac de panica si ca ar trebui sa il controlez altfel o sa ma controleze el pe mine si imi poate deteriora activitatea de zi cu zi insa nu si sanatatea.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Ceva se intampla. Poate fi o anemie, cadere de Ca.Un medic iti poate explica mai bine.
Tot edicul te poate ajuta cu un raspuns la aceasta intrebare. Dupa parerea mea este ca ai suisuri si coborasuri de tensiune. Daca e urmata de frica, precis e o cadere de tensiune datorita lipsei de vitamine din corp.Nu te uita ca masa e imbelsugata cu carne, vitaminele numai fructele o au in cantitate necesara corpului.E bine daca ai avea un tensiometru sau sa te duci rapid undeva sa-ti iei tensiunea dupa un astfel de episod.
Tensiune nu prea are cum sa fie.Anul asta am fost de 3 ori la medicul de familie si am avut-o mereu 11 cu 6 sau 11 cu 7.Si serios bipolar? De ce vorbesti in necunostinta de cauza?