| Alalalalala a întrebat:

Buna ziua TPU. As dori sa pun si eu cateva intrebari in speranta ca ma va ajuta cineva. Acum o luna am intretinut relatii sexuale neprotejate iar maine ar trebui sa fac niste analize de sange. in analize se vede daca am ramas insarcinata? Sau daca am fost infectata cu HIV sau sifilis? Sau trebuie sa astept 3 lunii pentru a vedea intr-adevar daca da sau nu? Cat despre infectiile vaginale ( candida tricomonas etc ) se vor vedea din analiza urinei? Stiam ca daca ph-ul vaginal e mai mare de 4, 5 atunci exista infectie. dar acel pH vaginal se face din urina sau este alt test? Si daca este din urina atunci va aparea pe fisa cu analize? Mai exista si alte infectii care nu se iau prin cale sexuala si totusi modifica ph-ul mai mare de 4, 5? Multumesc mult si va doresc o zi buna!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alicezzz a răspuns:

Pentru infectii vaginale se face analiza secretie vaginale (candida sau alte infecti vaginale) ai nevoie de analiza luata din secretia vaginala nu din urina sau sange. Daca esti insarcinata si maine faci analiza la sange cu siguranta iti apare.

1 răspuns:
| OnlineZ a răspuns:

Daca esti insarcinata se va decoperi la analize acum. Daca ai fost infectat cu HIV, SIDA, SIFILIS. poti descoperi abia peste 6 luni.