Nu spui ce varsta ai si ce scopuri ai, in legatura cu organismul tau. Vrei sa slabesti sau sa te ingrasi?
Vreau sa slabesc, nu ma intereseaza muschi.
Am 1.63 inaltime si azi dimineata cand m-am cantarit aveam 63 de kg.
Vreau sa ajung la 58 de kg.
Pai altii zic ca am mancat putin.
Mamaliga are 200 calorii 100 grame iar eu am nacat 200 de grame.
Dar tu zici ca sunt multe calorii.
Ceilalti spun ca, este mult prea putin si tu spui ca sunt multe calorii.
Cine dracu sa va mai inteleaga.
Ti-am spus eu ca sunt multe calorii? Aiurezi?
Spui de mamaligă. Dar copanele?
Pentru un barbat (am 33 de ani) este recomandat 2000 de calorii pe zi, daca nu vrea sa se ingrasa.
tot ce am mancat eu are aproximativ 1700 de calorii cu tot cu mere, cu copane si cu mamaliga.
din care am dat la sala 900 de calorii cu banda si bicicleta si abdomenele.
asa ca nu imi veni tu sa mi spui mie ca este mult cat am mancat, ca are multe calorii... dupa mintea ta aia creata cred ca ar fi recomandat sa mananc unsfert de copan pe zi ca sa slabesc.
NU MA INTERESEAZA MUSCHI, DOAR SSA SLABESC VREAU.
Esti amuzant. In locul tau treceam pe vegetale daca as fi vrut sa slabesc. Repet, nu am zis ca sunt multe calorii.
Te iau cu mine la munca. Aproape 8 ore de efort zilnic, de ani de zile.
Nu-ti mai trebuie sală.
Succes in ce ti-ai propus!
Depinde ce vrei sa faci... Ești gras și vrei să slăbești? Vrei doar sa te menții? Cât vrei să slăbești?
Am 1.63 si 63 de kg, vreau sa ajung la 58 de kg.
NU MA INTERESEAZA SA FAC MUSCHI, VREAU DOAR SA SLABESC.
Stiu frate, dar vreau sa ajung la kilogramele alea...
si un nutritionist costa o gramada de bani si nu stiu ce sa mananc.
Doar că să dai jos 5kg pare cam hardcore dieta.
Este mult prea putin. Nu ai cum sa mananci o singura masa pe zi. O sa ti se faca rau, mai ales daca mai faci si sala.
Crezi ca aia spun degeaba la televizor "pentru o viata sanatoasa respectati mesele principale ale zilei"?
Nu asa se slabeste. Este suficient sa fii in deficit caloric.
Daca spre exemplu mananci 3000 de calorii pe zi, scade-le la 2500 pentru o perioada de timp.
La o masa pe zi de un copanel te indrepti spre spital, sper ca ai asigurare medicala.
Fecior, mamaliguta si sos? Te-ai dus sa arzi caloriile de la mamaliguta si sos, nu e nevoie sa faci 2 ore de sport pe zi daca nu mananci calorii multe precum alea de la mamaliguta si sos
MetalUpUrAsses întreabă:
dobrin1019 întreabă: