| ideifixeneatinse a întrebat:

Buna ziua TPU! Ati folosit bicarbonat impotriva transpiratiei?!
are vreon efect?
funda.
multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| LaraDot a răspuns:

Nu cred...sincer...imi este frica sa nu iti faca mai rau

| MMihai a răspuns:

Care ar fi legătura dintre bicarbonat de sodiu și transpirație?

| Dash a răspuns:

Mai bine folosesti deodorant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu deloc si eu am aceiasi problema m-am saturat sa nu pot purta papauci care ii vreau si la maini la fel este cel mai rau lucru, eu am mai folosit si otet cu apa da cat de cat rezultate da nu pentru mult timp.

| ideifixeneatinse explică:

Mihai documenteaza-te inainte sa raspunzi.

| s4a a răspuns:

Il folosesc zilnic. Nu are efect impotriva transpiratiei, ci impotriva mirosului transpiratiei (elimina foarte eficient bacteriile care cauzeaza mirosul).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Da, are efect. Eu mi-am facut deodorant de casa folosind bicarbonat, ulei de cocos, amidon si uleiuri esentiale. Fireste, dupa juma` de zi incepe sa se simta transpiratia, caci nu are toate acele chimicale ca deodorantele din comert. Deodorantul facut acasa este 100% natural si permite organismului sa elimine toxinele, bicarbonatul absorband mirosul neplacut si uleiurile esentiale improspatand. Eu il recomand!

www.efrumuseti.blogspot.com

Întrebări similare