| alinutz911 a întrebat:

Buna ziua TPU! Ce ar trebui sa mananc ca sa mi se vada patratelele? Am inteles ca cica n-am voie carbohidrati doar 30%din calorii, am sa fac burta daca mananc carbohidrati dar nu depasesc aportul caloric?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Susanu_Alexandru_1998 a răspuns:

Ca sa ti se vada abdomenul, nu trebuie sa mananci un anumit lucru, trebuie sa faci exercitii, dar nu doar pentru abdomen, ci pentru intrega masa musculara a corpului, pentru ca daca tu faci doar abdomene, masa musculara o sa se formeze foarte bine in zona abbdominala, sar nu o sa se vada, din cauza grasimii, iar daca vrei sa faci o cura de slabire nu incepe de capul tau, incearca sa consulti un medic nutritionist, sper ca te-am ajutat! Funda?

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca vrei muschi, trebuie sa renunti la carbohidrati, pentru ca aia se depun ca grasimuta.