Si ai stat asa aproape un an cu dureri? Mergi la un medic ortoped el i ti va face o anestezie locală va curăța rana va fce radiografie la deget ca sa vada ce ai acolo, numai stoarce degetul mergi maine la ortopedie daca stai in Bucuresti au la foisor ortopedie sau la colentina la spital, sună acolo si programeaza te, ce varsta ai? Nu trebuia sa mergi la orice salon sa ti faci pedichiura, nu toate fetele stiu meserie, uite te a nenorocit pedichiurista, nu ai fost inapoi la ea sa i arati piciorul? Sa vada ce "operă" a facut.
Bună. Am 14 ani, faza e că, la doamna la care îmi făceam unghiile vara trecută, mi-a mai făcut pedichiura vreo 4 ori înainte ca asta să se întâmple. Și mama se făcea la ea, nu a pățit nimic. Acum nu mă mai duc la dânsa, deja mi-e frică și la alte degete să mi se întâmple. Mulțumesc de sfat. O zi bună!
Da, a văzut la următoarea pedichiură. A tăiat niște piele cu forfecuța și a zis că trece de la sine. Mi-am dat seama dupăia că nu știe ce zice
Ori ai o infectie nasoala ori ti s-a umblat la colturi si acum unghia creste INCARNATA.
Unghiile de la picioare - mai ales cele mari- se taie numai DREPT, sa aiba forma patrata adica, nu altfel.
Fuguta la dermatolog - ei se ocupa si de unghii si vezi daca iti da vreun tratament sa scapi de puroi si inflamatie sau ajungi la mica chirurgie pentru a scapa de unghia incarnata.
Ai grija la cine mergi sa iti faca pedichiura! Nu oricine are indemanare, cu atat mai putin e in pielea ta sa simta unde doare si unde nu. Sa nu iti mai tai unghia asa scurt. Sfatul meu e sa ti'l dai cu spirt, sa il dezinfectezi, apoi incearca sa il ungi cu Ihtiol, la urma il legi cu pansament. Seara iti schimbi iar ala.
Toate cele bune!
Bună! Eu nu-mi tai unghiile scurte, le las puțin mai lungi, și i-am spus mamei acum câteva luni de inflamație și mi-a zis aceeași chestie să fac ce mi-ai zis și tu. Am făcut asta vreo 3 zile și nimic. Mulțumesc de răspuns.
Incearca mai mult de 3 zile, pana vezi cum la un moment dat va trece. Sau ai putea, daca nici de la aia nu ii mai bine, sa te duci la doctor si ala sa iti spuna alt tratament.
N'ai de ce sa imi multumesti Sper ca te'am ajutat. Si eu am avut asa ceva dar mi-a trecut de la ihtiolul ala. Prelungeste tratamentul.
Mergi la un medic, e cea mai buna optiune si mai ales e cea mai urgenta!