anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU! happy De 2 zile am un fel de 'durere surda' in partrea dreapta sub coasta,este un fel de senzatie de balonare,apasare usoara,inflamare,intepatura mica nu stiu cum sa ma exprim exact, deoarece e ceva cam ciudat...Nu am mai avut aceasta durere pana acum si nu stiu ce ar putea fi, ma gandesc sa nu fie ceva grav.Nu am alte simptome,iar cand stau in pat imi trece dupa ce ma ridic din nou apare,nu este deranjant,dar totusi o simt aceasta senzatie in +! Sa fie o problema cu ficatul? sad Eu am si un catel in apartament sa fie de la el, un par inghitit/inhalat sau altceva? Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LuciWv a răspuns:

Du-te la medic de urgenta.
Micile dureri care par a fi neansemnate pot fi ceva grav care pe viitor sati afecteze sanatatea daca nu chiar viata.